Jäsenedut

LEFFALIPPUJEN LUNASTUS

Jäsenillä on mahdollisuus lunastaa 5euron jäsenhintaan yksi leffalippu kuukaudessa.
Lippuja voi lunastaa Kotkan kaupungin luottamusmiestoimistolta, Kotkantie 3, seuraavasti:

Maanantai 9.12. klo  16.00-17.00

Leffalippujen lunastus Kouvolassa:
Joka kuukauden ensimmäinen maanantai klo 8.00 - 9.00 Juha Koskiselta, tekninen tila

Mukaan jäsenkortti ja mielellään tasaraha.

IMATRAN KYLPYLÄN JÄSENETU

JHL:n jäsenet saavat Imatran Kylpylän perushintaisesta hotelli- ja loma-asuntomajoituksesta sekä majoitusvaraukseen yhteyteen varatusta, normaalihintaisesta puolihoito- tai täysihoitoateriasta alennusta arkisin 30 % ja viikonloppuisin pe–su 10 %. Majoitusalennukset eivät koske Chalets- eikä Villas-huoneistoja. Alennukset ovat voimassa muina aikoina paitsi viikoilla 1–2, 8–10, 24 ja 52. Kaikkiin hotelli- ja loma-asuntohintoihin sisältyy aina aamiainen sekä kylpylä Taikametsän ja kuntosalin vapaa käyttö sekä ilmainen paikoitus. Etu koskee vapaa-ajan matkustusta.

Alennus myönnetään, mikäli yksikin kunkin majoitustilan käyttäjistä on JHL:n jäsen. Tämä osoitetaan jäsenkortilla palvelua käytettäessä.

Alennukset eivät koske tarjoushintoja tai muita varauskanavia, ja alennushintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti.

Varaukset ja tiedustelut kylpylän myyntipalvelusta ma–pe klo 8–18 ja la klo 9–16, puh. 0300 870 502 tai sähköpostilla myynti@imatrankylpyla.fi.

Lisätietoa saa osoitteesta www.imatrankylpylä.fi. Puhelun hinta: lanka- ja matkapuhelimesta 0,69 €/min + pvm/mpm

JÄSENEDUT PAIKALLISILTA TOIMIJOILTA:

Yhdistys tarjoaa 5€:n alennuksen / hoitokerta seuraavista paikoista tai erikseen palveluntarjoajan kohdalla mainitun alennuksen tuotteista:

Hoitola Body & Mind Balance

Jalkahoitola kymppivarpaat
           Satamakatu 11
           gsm. 044 - 975 9941

Jäsenedun saa esittämällä jäsenkortin sekä todistamalla henkilöllisyytensä. Toivottavasti käytätte ahkerasti uusia jäsenetuja sekä annatte niistä tarvittaessa meille palautetta.

Turva on avannut JHL:n jäsenille sähköisen korvauspalvelun.
Jäsenet kirjautuvat palveluun pankkitunnuksillaan, seuraavassa kirjautumisvaiheessa kysytään jäsennumeroa.
Sähköisen korvauspalvelun käyttö ei onnistu mikäli jäsen ei muista jäsennumeroaan, tai sitä ei löydy Turvan korvauspalvelusta.
Tällöin jäsenen on tehtävä korvaushakemuksensa kuten ennen sähköisen korvauspalvelun olemassaoloa.

Jäsenten tiedot siirtyvät liitosta Turvan korvauspalvelun käyttöön automaattisesti joka yö.

Lisätietoja palvelusta sekä kirjautumislinkki
palveluun löytyvät täältä: